Generelt

 

Følgende dokument beskriver vores persondatapolitik (herefter omtalt som Betingelserne), som er gældende for PHONER2SUPPORT ApS (herefter omtalt som P2S).

Virksomhedsoplysninger

PHONER2SUPPORT ApS
+45 61 78 78 67
Jannich@phoner2support.dk
Tinghøjvej 5, 3650 Ølstykke
CVR 30483820

Persondatapolitik

Vi indsamler kun data om dig, som er relevante for at kunne registrere dine køb, betalinger, målrette reklamer, mails og andet markedsføring (og som du har givet samtykke til). P2S er ansvarlig for at beskytte den indsamlede data. Du kan læse mere om vores persondatapolitik om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som kunde og eller registreret medlem i forbindelse med nyhedsbreve og lignende. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med P2S, har vi brug som minimum brug for følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos P2S og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for P2S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige hos P2S: Jannich Rindom

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos P2S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til jannich@phoner2support.dk

Cookies

På https://phoner2support.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, se vejledningen på Webshop Cookies og Privatlivspolitik.

Du kan se vores cookiepolitik i vores cookie modul.

Log-statistik

Vi bruger en log-statistik på https://phoner2support.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere P2S’s hjemmeside.

Forbrugerbeskyttelse

Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning: https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/