Referencer

Vi har verdens bedste kunder, hvis vi selv skal sige det

Læs hvad vores kunder siger

Hos Phoner2Support er intet vigtigere end vores kunders vurdering af vores arbejde. Vi gør en dyd ud af give den samme gode oplevelse til hver af vores kunder. Læs her på siden hvad de har fået ud af bruge Phoner2Support.

Vores anmeldelser er indhentet fra flere sociale platforme.

Jannich Rindom er den bedste på markedet

Jannich er en fantastisk, resultatorienteret fyr, som er uhøjtidelig og nærværende i sin tilgang til at skaffe mødeaftaler. Han sætter sig ind i stoffet og er behagelig i sin måde at relatere sig til kundernes behov. Han virker umiddelbart som det bedste som er på markedet. Jeg kan kun anbefale ham varmt.

Karin Jessen

PS4 A/S

Jannich Rindom er dygtig til sit håndværk

Jeg har gennem de sidste år haft den glæde at arbejde sammen med Jannich. Samarbejdet startede på et tidspunkt, hvor der var behov for at anskue salgsopgaverne, planlægning og eksekvering på en ny måde. Det har Jannich i den grad formået. Jannich forstår på kort tid både at sætte sig ind i en ny kultur og nye produkter, samt at planlægge sine samtaler. Det har i den grad sat ham i stand til at eksekvere på kort tid. Jannich justerer og optimerer løbende sine oplæg og målgrupper, og finder han en ”guldåre” er han hurtigt og autonomt i stand til at afvige fra planerne for at opnå det fulde potentiale af det eksisterende materiale.

Jannich møder altid med godt humør, hvilket han forstår at holde selv gennem hårde tider med mange kolde emner. Det er en utrolig vigtigt egenskab, der sætter ham i stand til at performe i alle samtaler.

Udover at Jannich er dygtigt til sit håndværk, så forstår han også at angribe salg fra en mere strategisk side.
Jeg vil på det varmeste anbefalede Jannich, uanset om det er til planlægnings- og sparringsopgaver eller til eksekvering af salg.

Sami Widel

Zoologisk Have i København

Inspirerende og givende dag

Tak for en lærerig, inspirerende og givende dag – håber vi kan gøre brug af dig en anden gang.

Jakob Jenne

Alm. Brand A/S

Jannich Rindom kan sit kram.

Vi samarbejder med Phoner2support i forbindelse med opsøgende salg (mødebooking). Der ingen tvivl om at Jannich kan sit kram.

Vi har været fint tilfredse med samarbejdet og de møder som kom ud af det.

Joachim Clemensen

Ideahunters.dk

Jannich Rindom er fænomenal til at booke møder.

Vi har nu brugt ham i et halvt år med stor succes. Uanset hvilke udfordringer jeg har sendt til ham, er de blevet løst hurtigt og succesfuldt. Kan kun give de varmeste anbefalinger herfra.

Kristian Malchau

Ecobeton Danmark ApS

Husets hårde hund i telemarkting

Jannich er smilende, udadvendt – og en knaldhamrende dygtig phoner. Telemarketing – telesalg, mødebooking, salgstræning i telemarkting er resultatskabende, struktureret, positiv, professionel, og ikke mindst nærværende phoner.

Henrik Oxe

Oxe & Co

Jannich booker møder af høj kvalitet

Han sætter sig ordentligt ind i opgaven, og er behagelig i sin måde at relatere sig til kundernes behov.
Fordelen ved at bruge Jannich´s kompetencer er, at det som udgangspunkt er langt billigere end at hyre en internt til opgaven. Da vores ressourcer er stærkeste hos kunderne.

Jeg kan kun anbefale ham varmt.

Claus Faurbye Jensen

billigventilation.dk

Vil du læse flere udtalelser

Tak for en god indsats

Jannich Rindom har ydet en fantastisk indsats i forbindelse med invitationer til vort åbent hus arrangement. Jannich har inviteret mere end 150 lokale virksomheder og formidlet budskabet videre om virksomhedens sunde værdier.

Tak for en god indsats og din tilgang til projektet.

Kjeld Nørhave – Nørhave Ejendomme

Jannich har en særlig evne

Jannich har en særlig evne og et unikt gå-på-mod som opsøgende sælger og mødebooker. Han ser muligheder i alle brancher, og er absolut rimelig i forhold til pris. Kvaliteten er i top. Jeg kan sagtens anbefale at give Jannich et ring, hvis du ønsker flere kunder i ordrebogen.

Rene Hansen – House of network

Salgstræning – Nu tør jeg godt

Phoner2support har hjulpet mig med salgstræning. Min store hurdle har været at skulle tage telefonen og komme i gang. Phoner2support har givet mig gode værktøjer til at vende tingene oppe i mit eget hoved, og vende min kontakt til noget positivt.

Jeg er klart på vej i den rigtige retning, og det kunne jeg ikke have gjort uden Phoner2support. Jannich har været god til at tage udgangspunkt i mit produkt og min situation og har givet mig helt konkrete værktøjer som jeg kan bruge fremadrettet.

Pernille Bloch Madsen – Vores Egedal .

Husets hårde hund i telemarkting

Jannich er smilende, udadvendt – og en knaldhamrende dygtig phoner. Telemarketing – telesalg, mødebooking, salgstræning i telemarkting er resultatskabende, struktureret, positiv, professionel, og ikke mindst nærværende phoner.

Henrik Oxe – Oxe & Co

Jannich har ydet en fantastisk hjælp med salgsrådgivning og salgstræning

Min partner og jeg hyrede Jannich ind på en mindre opgave med formålet at rådgive os om Telemarketing. Den opgave har Jannich leveret 100 % og vi kan i den sammenhæng kun anbefale ham videre – Jannich lover ikke mere end han kan holde – det er der mange salgskonsulenter der kunne lære noget af. Kvalitet fremfor kvantitet.

Peter Pedersen – Ratepanel

Det bedste valg vi har truffet med Jannich Rindom

Jeg har arbejdet sammen da jeg manglede en der kunne hjælpe mig med mødebooking til min virksomhed – Jeg søgte en seriøs samarbejdspartner og ikke bare en af de billige løsninger efter et indledende møde med Jannich Rindom, var jeg sikker på det var ham. Alt i alt er det et rigtig godt forløb og jeg for gode møder ud af det.Jeg vil til hver en tid anbefale Jannich Rindom.

Simon Larsen – SLB ApS

Jannich Rindom er struktureret og målbevidst til fingerspidserne!

Jeg har et solidt samarbejde med Jannich og har haft det i en lang årrække – Jannich Rindom varetager de konsulentopgaver han får tildelt som var det hans hjertebarn, en knaldhamrende dygtig sælger med begge ben på jorden.

Torben Petersen – DK Consult

Jeg bruger hans kompetencer – når behovet er der

Fordelen er jeg kan trække på Jannichs kompetencer når behovet er der. Som person er Jannich, venlig, udadvendt og en dygtig phoner.

Jørgen Lauritsen – Optimax

Det har fungeret super godt

Jannich blev kontaktet for at gøre os skarpe til mødebooking og kanvassalg.
Før et eventuelt kursus, gav Jannich os nogle redskaber, og tog en længere samtale med os, for at kunne sætte sig ind i vores kunders behov.
Behovet blev allerede dækket inden et kursusforløb og vi aftalte med Jannich, at vi ville afprøve dette i noget tid og holde kontakten til senere.
Det har fungeret super godt og jeg er meget taknemmelig over Jannichs hjælp. Vi vil helt sikkert bruge ham i fremtiden også.

Sine Lang, Kundekonsulent

Jannich Rindom kan sit kram

Vi samarbejder med Phoner2support i forbindelse med opsøgende salg (mødebooking). Der ingen tvivl om at Jannich kan sit kram.

Vi har været fint tilfredse med samarbejdet og de møder som kom ud af det.

– Joachim Clemensen – Ideahunters.dk

En meget fin indsats!

Jannich har booket møder indenfor belysning til os – en fin og god oplevelse!

– Jes Nygaard – Damax

Man mærker hurtigt Jannichs mangeårige erfaring – salg er fuldstændig naturligt for ham

Jeg kontaktede Jannich da jeg manglede hjælp og selvtillid til opsøgende salg efter længere tid uden ret mange bookede møder. Man mærker hurtigt Jannichs mangeårige erfaring – salg er fuldstændig naturligt for ham. Jannich har været god til at tage udgangspunkt i min virksomhed, og givet mig de rette tips og værktøjer, som fungerer godt indenfor min branche. Jeg er glad for hans ærlighed – for noget som jeg troede var en fin pitch, fandt jeg faktisk ud af giver modtageren en helt forkert opfattelse. Jeg føler mig bedre klædt på, og har fået selvtillid til at turde tage kontakt. Glæder mig til at se udbyttet af det! Tusind tak..

Patrik Lazzarotto – Lazzaweb

Gode mødebookere er svære at finde men Jannich Rindom er en af de bedste!

Jeg har arbejdet sammen med Jannich gennem en årrække, hvor Jannich har booket mine møder. Gode mødebookere er svære at finde, men Jannich er en af de bedste, som jeg har arbejdet sammen med. Når Jannich har booket mine møder, kan jeg være sikker på at emnet har forstået hvad vi skal tale om, hvad formålet med mødet er – og at emnet ser frem til vores møde. Kort sagt: Jannich har sparket døren ind og jeg skal bare gå ind igennem den. Jeg kan kun give Jannich mine bedste anbefalinger.

Claus Hansen, Sandmaster

Super LinkedIn undervisning

Tak for super LinkedIn undervisning. Ikke bare nærværende er du, men også god til at få dit budskab igennem samtidig med en god portion humor.

Asbjørn Jensen – Talerne.dk

Jannich er en super professionel og en yderst dygtig sælger

Jeg har siddet i netværk med Jannich og har haft hjulpet ham med en del ting igennem tidens løb om omvendt Jannich er en super professionel og en yderst dygtig sælger der går meget op i at alt skal laves på den rigtig måde. Han går ikke på kompromis med kvalitet og service og sælger ikke bare for salget skyld men har kunden såvel som slut resultatet i fokus således at ingen spilder sin tid.

Jannich har mine varmeste anbefalinger.

– David Dahl Jensen – Roskilde IT

Jannich Rindom er fantastisk skarp!

Grundig, intuitiv, ud-af-boksen-tænkende og værdiskabende. Jannich er fantastisk skarp til at stille skarpe spørgsmål helt ind til kernen af din virksomhed og komme med brugbare strategier til målgrupper og salgsstrategier. Jeg har sjældent mødt en salgsperson, der udviser så ægte en interesse og gør sit hjemmearbejde så grundigt og ordentligt. Jeg kan til hver en tid anbefale Jannich

Hanna Snorradóttir, Trivselscoach

Vi benytter Jannich Rindom’s fantastiske kompetencer

Hos SalgsGruppen benytter vi os løbende af Jannich’s fantastiske kompetencer og store viden inde for salgsbrancher.

Når der skal oplæres nye phonere står Jannich altid på spring, til at dele ud af hans viden.
Store som små TM opgaver løfter han med stor fokus og seriøsitet.
– Frederik Korff, Salgsgruppen

Jannich Rindom han holder hvad han lover

Jeg har flere gange benyttet mig af Jannichs kompetencer og jeg kommer helt sikkert til at gøre det igen. Jannich er som person nærværende, troværdig, ærlig og pligtopfyldende. Det bedste af det hele er, at han holder hvad han lover.
– Jesper Nyland – House of network

God kommunikation igennem hele forløbet.

Offpiste har brugt Phoner2support med gode resultater – og mindst lige så vigtigt god kommunikation igennem hele forløbet.
– Jacob Bank, Offpiste

Jannich Rindom er bund reel

Jannich er en seriøs sælger, der leverer varen til tiden. Så nemt kan det vel egentlig siges. Derudover er Jannich bund reel, og har et smittende gå-på-mod. Jeg kan varmt anbefale Jannich.
Michael Holstein – Djeeo

Effektiv som bare pokker

Vi har gennem længere tid søgt en sælger. Vi designer luksus spiseborde i massivt træ. Vi kontaktede Jannich, som efter meget kort tid kom op med en køreplan samt en strategi. Efter at planen var godkendt af os gik Jannich i gang med at udføre planen.

Det har resulteret i gode kontakter til spændende samarbejdspartnere. Dette havde vi aldrig opnået uden Jannichs hjælp.

De bedste anbefalinger herfra.

– Max Nielsen – Unikke Træborde

 

Jannich Rindom har et stort engagement!

Jeg har mødt få mennesker som Jannich, der fra første sekund stråler af troværdighed, proffesionalisme og positivitet.
Med et stort engagement lyttede han og kom efter kort tid, med gennemtænkte ideer, forslag og feeedback.
Stor anerkendelse herfra.

Allan Mæland – ACT Terapeut, Teamcoach og Underviser

Jannich levere varen!

Jannich er uden tvivl konkurrencedygtig på sine priser. Han er nærværende og struktureret i sin arbejdsgang.

Tim Ellefsen – Light Group

Der er en fin sammenhæng mellem arbejde og prisen herfor

Jeg har benyttet Jannich som phoner / mødebooking (telemarketing) af sikringskunder og kan på det varmeste anbefale Jannich.

Jannich tænker på kundens behov og er meget lyttende, og har en optimistisk og positiv indgangsvinkel til opgaven.

Thomas Vinther – JMS Alarm

0
    0
    Din indkøbskurv
    Din indkøbskurv er tomTilbage til ydelser